Eindhoven, 23 april 2015 – AbrahamsCrielaers heeft een state-of-the- art office design ontwikkeld voor TRIBES. Het ontwerp is geïnspireerd op de stammen die de bekende fotograaf Jimmy Nelson heeft bezocht. TRIBES is een nieuw mobile office network voor gelijkgestemde professionals; de zogenoemde business nomads. De hedendaagse business nomads vormen steeds meer een groep op zich. TRIBES voorziet in de werkbehoeften van deze groep en functioneert als hun thuisbasis.

Het opvallende interieurconcept vormt een fundamentele pijler van het merk Tribes om werken, ontmoeten en verblijven tot een belevenis te maken.

AbrahamsCrielaers heeft het DNA van het designconcept voor Tribes gebaseerd op waarden die je ook bij de stammen terugziet. Namelijk verbindend, authentiek, tijdloos en inspirerend, maar ook huiselijk.

Dit vertaalt zich in de middelen die ter beschikking staan, zoals o.a. de eerlijke koffies en pure broodjes die je bestelt aan de bar, die ook als entree dient. Maar ook in het  gebruik van authentieke materialen zoals leer, kokos en hout en kleuren met natuurlijke pigmenten. De kleding van het personeel en de opvallende signing door het pand sluiten hierop aan Opvallende eyecatchers zijn de bibliotheek in de open work space en de ronde Tribes Table waar, net als bij de stammen, aan een ronde tafel vergaderd kan worden.

Om verbinding tussen de business nomads te versterken, is in het office design gekozen voor een open routing. Er zijn diverse soorten werkplekken beschikbaar, zoals day offices, co-working, kleine en grote vergaderruimtes/conferentiezalen, concentratie- en open werkplekken, een Tribes Table en een inspirerende food & work lounge.

[Bron: Tribes/ AbrahamsCrielaers]

 

Tribes opent per 1 juli 2015 in de Wilhelminatoren haar vestiging in Rotterdam.

tags for this article: Rotterdam |  Smart office tenants |  Work-life |  Workstyles |