In het pand van Sanoma zijn veel zogenaamde open vloeren te vinden. Iedere titel heeft wel zijn ‘eigen’ hoekje in het pand en ook de onderlinge disciplines zijn bij elkaar te vinden, maar voor de rest heerst er bijvoorbeeld op de vloer waar titels als Libelle, Margriet en Flair gemaakt worden een open cultuur en zijn de meeste werkplekken flexibel.

Collega’s die titeloverschrijdend werken lopen makkelijk tussen de diverse titels heen en weer. Daarnaast biedt het werken met Lync en de mogelijkheid tot thuiswerken iedereen de kans om zelf zijn tijd zo efficiënt mogelijk in te delen.

Projectteams bij elkaar zetten

De vrouwentitels zitten midden in een proces waarin de nieuwe sites worden opgeleverd. Door  de ontwikkelaars op dezelfde verdieping te plaatsen als de verantwoordelijke projectmanagers en contentspecialisten kan er snel geschakeld worden. Dat er daarnaast ook nog met het Scrum concept gewerkt wordt, zorgt ervoor dat projecten snel en doeltreffend worden doorlopen.

Startup sfeer

Het Atrium biedt veel mogelijkheid om in kleine projectgroepjes voor even of voor langere tijd bij elkaar te zitten en samen te werken. Grote lunchtafels zorgen ervoor dat de integratie met andere collega’s als het ware vanzelf gaat. Zo ontstaat een prettige sfeer welke ongetwijfeld terug te zien is in de media die bij Sanoma geproduceerd wordt.

Meer informatie over het Sanoma gebouw aan de Capellalaan.

tags for this article: Smart office tenants |  Work-life |  Workstyles |