Het voordeel van uitbesteden aan NL Asset Management is dat wij kostenefficiënt met uw property management omgaan. Wij willen graag echt betrokken zijn bij uw onderneming.  Zo kunnen wij uw tactische en strategische doelen beter te begrijpen en daardoor ons werk beter uitvoeren.

Wij stellen alles in het werk om onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Dit doen wij onder anderen door goed inkopen en slim te onderhandelen. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld de servicekosten zo optimaal mogelijk houden. Wij herzien alle contracten jaarlijks. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Geen verrassingen

Wij proberen de facturen voor servicekosten op tijd bij u te hebben en niet jaren te wachten met het versturen van de naheffingen. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Besparen op energie

50% van uw servicekosten bestaan uit nutsvoorzieningen. Wij zijn actief met de nutsbedrijven in onderhandeling en indexeren niet elk jaar zoals bij andere bedrijven. Veel van onze opdrachtgevers zijn bewust met energie bezig, zo heeft bijvoorbeeld Airborne een energie A-label.

Wilt u dat wij ook aandacht hebben voor uw business, met tijd voor uw belangen én die van uw huurders? Zoekt u een partner met een buitengewoon hoog service level? Stop met zoeken en neem contact op met Neil.

tags for this article: Services |