Binnen de Airborne Tower is er ruimte voor groei van organisaties. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van kantoorhuur. De nog verhuurbare kantoorvloeren zijn zeer efficiënt in te delen. Er is ruimte gecreëerd voor overleg, presentaties en flexibel werken. Daarnaast kan het voorkomen dat informeel overleg niet op de eigen vloer hoeft plaatst te vinden.

Meer licht en warmte

Momenteel vindt er op de begane grond en het binnenterrein een uitgebreide verbouwing plaats. Waar de entree in het verleden weinig uitnodigend was, wordt alles nu open gemaakt en ingericht met warmere kleuren. Er worden zitjes gecreëerd zodat het uitnodigt tot samen zijn.  Het binnenterrein wordt hierbij betrokken zodat bij mooi weer er ook buiten vergaderd kan worden bijvoorbeeld.

Betere signing

In de parkeergarage wordt de verwijzing naar de diverse gebouwdelen aangepast, zodat het voor de bezoeker eenvoudiger is zijn of haar weg te vinden.

Naar verwachting is de verbouwing medio juni gereed, uiteraard zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Airborne Tower

Airborne Tower ligt midden in het centrum van Arnhem. Bij het begin van de A325 richting Nijmegen, vlak bij de A12 en de A50 en met het OV op loopafstand is deze kantoortoren voor iedereen gemakkelijk bereikbaar.

Meer weten over Airborne?

 

tags for this article: Services |  Work-life |  Workstyles |