Nog voor de eerste twee Tribes-openingen in Eindhoven en Capelle ad IJssel, kondigt Tribes met trots de derde opening in Rotterdam aan. Per 1 juli 2015 opent Tribes in de Wilhelminatoren op de Kop van Zuid in Rotterdam. Dit is de derde locatie van een nieuw en baanbrekend ‘mobile office’ netwerk. In de komende vijf jaar zal een wereldwijd netwerk tot stand komen.

Inspiring workplaces

Eduard Schaepman, Founder & Chief Tribes : “We willen met Tribes in de behoeften van de moderne, mobiele zakenman en –vrouw voorzien. Een werkplek met high-tech ‘plug&play’ ICT en faciliteiten en high-touch voorzieningen als pure food concepts, duurzaam interieur en vooral ook; een plek om je thuis te voelen. Onafhankelijk of ze voor een groot bedrijf werken of voor zichzelf, de hedendaagse ‘Business Nomads’, vormen steeds meer een groep op zich. Wij noemen ze de 35th tribe, omdat wij ons zelf laten inspireren door 34 originele stammen. Tribes voorziet in de werkbehoeften van deze groep.”

Inspiratie door uit het raam te kijken

Over de locatie op de Kop van Zuid vervolgt hij: “De groten der aarde vonden inspiratie door uit het raam te kijken. Het uitzicht vanuit de Wilhelminatoren biedt wat dat betreft ongekende kansen. Open je raam en ervaar het zelf. Op een plek in Rotterdam waar altijd wat gebeurt en waar je iedereen tegenkomt. De Wilhelminatoren is misschien niet meer de hoogste, maar wordt zeker wel de top.”

tribes-lange-tafel

tribes-fitness

tribes-eindhoven

tribes-eindhoven2

tribescomingtotown

wilhelminatoren2

Wij zijn erg blij met de komst van Tribes in de Wilhelminatoren. Neil Gremmen, Head of Asset Management bij NL Asset Management:

“Wij zijn zeer verheugd dat Tribes haar derde vestiging opent in kantoorgebouw Wilhelminatoren in Rotterdam. Dit bevestigt de kracht van het gebouw als aantrekkelijke locatie op de Kop van Zuid in Rotterdam. Met de komst van Tribes kunnen wij de huidige alsmede toekomstige gebruikers nog beter bedienen. Hiermee kunnen wij gezamenlijk beter inspelen op de wensen van de huidige kantoorgebruikers. Wij kijken erg uit naar de deze langjarige samenwerking met Tribes.”

Lees meer informatie over Tribes en de Wilhelminatoren.

 

 

tags for this article: Rotterdam |  Wilhelmina |  Work-life |  Workstyles |