Steeds belangrijker in ons werk zijn de momenten van overleg, korte afstemming, inspiratie. In verschillende samenstellingen. Op verschillende lokaties. Maar altijd op een prettige en passende plek. Voel de sfeer in Airborne Tower en bekijk onderstaande video.

Goede koffie

Te simpel wellicht. Maar wel belangrijk. Een goede kop koffie maakt elk overleg net even prettiger. In het gerestylde entreegebied van de Airborne Tower is daarom vanzelfsprekend een goede espresso te tappen.

interieur redesign (still from video 01)

interieur redesign (still from video 02)

interieur redesign (still from video 03)

Passend

Belangrijkste van elke plek is dat het past op de sitatie. Op de setting, de groepsgrootte en de benodigde ruimte, intimiteit, rust of juist faciliteiten. Maar ook sfeer. Een overleg in een kale vergaderkamer krijgt al snel een ander karakter dan in een prettige loungeachtige sfeer met uitzicht op een binnentuin. Ook in de uitgangspunten van Het Nieuwe Werken (HNW) staat die functietgerichte benadering van de werkplek ook centraal. De gebruikers van de Airborne Tower hebben sinds deze zomer de keuze om naast hun eigen bedrijfsruimten ook de algemene ruimte te gebruiken als effectieve en flexibele werkplek.

tags for this article: Future |  Services |  Smart office tenants |  Technology |  Workstyles |