PPF Real Estateppf-logo

PPF Real Estate s.r.o. is een vastgoedbedrijf, dat activa ter waarde van 1,5 miljard euro beheert. Wij zijn één van de grootste spelers in de markt, zowel in de Tsjechische Republiek en Centraal- en Oost-Europa, evenals geselecteerde markten in West-Europa. Wij zijn ontwikkelaar, belegger en professioneel adviseur. Momenteel leveren wij diensten voor meer dan 60 projecten.

 

NL Asset Managementnlam-logo

NL Asset Management is een kleinschalige asset management organisatie. Wij bieden strategisch asset management en operationeel beheer aan private-,  institutionele- en bancaire organisaties. Met gedegen marktkennis en strategisch vastgoedadvies verbinden wij uw organisatie met lokale markten en leveranciers.

Een commerciële focus en proactieve houding, maar tegelijkertijd werkend als verlengstuk van uw organisatie.

Contact: Neil Gremmen +31 (0)20 705 0000.

Square Foursquarefour

Square Four is gespecialiseerd in vastgoedmanagement en staat voor kennis en flexibiliteit in een vastgoedwereld die onderhevig is aan grote uitdagingen. Door ons ervaren team en korte communicatielijnen kunnen wij snel en adequaat inspelen op veranderende omstandigheden. Wij zijn er van overtuigd dat creatieve oplossingen en bekwaam ondernemerschap juist in onzekere tijden een belangrijke bijdrage leveren aan het invullen van uw doelstellingen. Daarbij bieden wij onze diensten full-service, modulair of op interim-basis aan.

Contact: Tom de Graaf +31 (0)6 22 66 27 62